En summering av Franklys första sommar med 3 glada nyheter

Nu är Augusti bakom oss och i och med detta så kan vi summera den första sommaren i Franklys historia. Företaget startade i början av juni och vi har levererat kvalitetskorv till glada matälskare i tre månader. Eftersom alla goda ting är tre så har vi tre glada nyheter att dela med oss av. 

Nürnberger Bratwurst Frankly Korv

 

Nürnberger Bratwurst 

Vi har nu tre fantastiska korvar i sortimentet efter att vi i augusti lanserade vår Nürnberger Bratwurst. Det är en mindre färskkorv som innehåller mycket kryddor samtidigt som den är förhållandevis mild. Vi kryddar upp fläskkarré och fläsksida med senap, muskot, kummin, vitlök, mejram och koriander och stoppar sedan korven i lammfjälster. Korvarna binds sedan i 5-7 cm stora korvar vilket gör att de passar perfekt till såväl brunchen som till klassiska tillbehör som surkål, potatis och senap. Liten men naggande god helt enkelt!

AG Kötthandel Stockholms bästa köttbutik

 

Frankly hos AG Kötthandel

Månadens stora nyhet är att våra korvar kommer att börja säljas på AG Kötthandel på St Eriksgatan. Det är utan tvekan Stockholms bästa köttbutik och vi är glada över att få jobba med ett företag som delar vår syn på smak och kvalitet när det kommer till kött. Kan du inte vänta tills torsdagsleveransen kan du alltså alltid springa till St Eriksgatan 54 för att köpa Stockholms bästa korv. 


Den 100:ade beställningen är inom räckhåll

Vi får in allt fler beställningar för varje vecka som går och vi är snart uppe i 100 ordrar. Inom kort kommer vi därför utöka leveranserna till två dagar i veckan för att hålla jämna steg med efterfrågan. 


Stort tack till alla ni som har varit med oss under denna första fas i Franklys historia. Vi ser fram emot att förse er och era vänner med mer kvalitetskorv framöver. <3 


Allt gott, 


Victor Waldenström 

Grundare och VD

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända