Nyheter

  • Sommarens största korvnyhet: Franklys nitritfria frankfurter!

    Efter över ett års utvecklingsarbete har vi äntligen tagit fram en Frankfurter i vårt ordinarie sortiment. Den ser i stort sett ut som en "vanlig v...
  • Korv är i fokus när Maria Printz möter Victor Waldenström från Frankly i podden "Rötter"

    Samtalet med Maria Printz skedde över en korvlunch mitt i vardagen en vecka före årets stora Korv & Brödrunda i Sörmland och handlar bl.a om d...
  • Frankly's korv är en av de tävlande i Ät!Stockholm 2021

    Under hösten blev Frankly antaget till mattävlingen "Ät!Stockholm". Vi tävlar med en specifik korv i form av vår fermenterade och lätt lufttorkade ...
  • Frankly Foodtruck har öppnat i Mariefred

    Från pop-ups till food truck På Frankly brinner vi för att göra riktigt god korv. För oss är en korv aldrig "bara" en korv utan ett hantverk genomf...
  • Nytt upplägg inför 2021 - färskare korv till fler!

    Franklys första halvår har varit en rolig, intensiv och lärorik historia. Detta är några exempel på vad som har hänt sedan starten i juni:  Vi har...
  • En summering av Franklys första sommar med 3 glada nyheter

    Nu är Augusti bakom oss och i och med detta så kan vi summera den första sommaren i Franklys historia. Företaget startade i början av juni och vi h...
  • Att göra den perfekta Chorizon...

    Läs mer om hur vi har gått tillväga för att göra den perfekta chorizon.
  • Ett nytt svenskt matföretag ser dagens ljus

    Kära matälskare, korvfantaster och glada amatörer,  Idag föds Frankly, ett nytt svenskt matföretag som har för avsikt att vara både framåtblickande...