-
av Victor Waldenström
Efter över ett års utvecklingsarbete har vi äntligen tagit fram en Frankfurter i vårt ordinarie sortiment. Den ser i stort sett ut som en "vanlig v...
-
av Victor Waldenström
Samtalet med Maria Printz skedde över en korvlunch mitt i vardagen en vecka före årets stora Korv & Brödrunda i Sörmland och handlar bl.a om d...
-
av Victor Waldenström
Under hösten blev Frankly antaget till mattävlingen "Ät!Stockholm". Vi tävlar med en specifik korv i form av vår fermenterade och lätt lufttorkade ...
-
av Victor Waldenström
Från pop-ups till food truck
På Frankly brinner vi för att göra riktigt god korv. För oss är en korv aldrig "bara" en korv utan ett hantverk genomf...
-
av Victor Waldenström
Franklys första halvår har varit en rolig, intensiv och lärorik historia. Detta är några exempel på vad som har hänt sedan starten i juni:
Vi har...
-
av Victor Waldenström
Nu är Augusti bakom oss och i och med detta så kan vi summera den första sommaren i Franklys historia. Företaget startade i början av juni och vi h...
-
av Victor Waldenström
Läs mer om hur vi har gått tillväga för att göra den perfekta chorizon.
-
av Victor Waldenström
Kära matälskare, korvfantaster och glada amatörer,
Idag föds Frankly, ett nytt svenskt matföretag som har för avsikt att vara både framåtblickande...
Använd vänster-/högerpil för att navigera i bildspelet eller svep åt vänster/höger om du använder en mobil enhet