Ett nytt svenskt matföretag ser dagens ljus

Kära matälskare, korvfantaster och glada amatörer, 

Idag föds Frankly, ett nytt svenskt matföretag som har för avsikt att vara både framåtblickande, ansvarstagande och kundcentrerat. Svaret på VAD vi gör är "korv", men ännu viktigare är HUR vi gör den. 

Vi använder bara svenskt kött, produkterna innehåller inga tillsatser och de är alltid närproducerade. Tack vare vår affärsmodell med förbeställningar och en egen e-handel uppstår inget svinn och vi slipper fördyrande mellanhänder. Dels är det mer hållbart men det gör även att vi kan lägga mer krut på innehållet i våra produkter. Det är vad vi kallar "Ärlig Gourmetkorv". 

Om vi ska blicka framåt så strävar vi efter att fördjupa samarbetet med lokala gårdar och hitta leverantörer som kan förse oss med ekologiskt kvalitetskött för korvtillverkning. Vi kommer också att utveckla vårt sortiment löpande men börjar med högkvalitativa färska korvar. Dessutom har vi ett väldigt aktivt testkök där vår målsättning är att skapa vegetariska och veganska korvar som får det att vattnas lika mycket i munnen som våra köttkorvar.

Stay tuned, detta är bara början. 

Victor Waldenström 

Grundare och VD. 

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända