Våra Partners

Vi är stolta över de utvalda samarbetspartners som levererar våra råvaror. Eftersom glada djur är godare djur så är vi noggranna med var vår köttråvara kommer ifrån. Vi besöker också dessa gårdar för att titta på uppfödningen med våra egna ögon och för att säkerställa att den sker på villkor om vi kan stå bakom. Djurvälfärd, hållbarhet och köttkvalitet är det vi tittar på när vi väljer ut våra partners. Här följer en lista på de uppfödare vi samarbetar med i dagsläget. 

 

Nibble Gårdsgris

På Nibble Lantbruk mellan Västerås och Enköping föder Sven-Erik, Lena och Magnus upp Nibble Gårdsgris. De är en av få klimatcertifierade svenska gårdar med eko-dynamiskt foder från närområdet och högt ställda krav på djurens välfärd. Bland annat så har djuren tillgång till duschar, verandor och fri utfodring, allt för att uppfödningen skall ske på grisarnas villkor. 

Nibble Gårdsgris

 

Gröna Gårdar

Gröna Gårdar är ett företag på västkusten som jobbar med ekologiskt och gräsuppfött kött från utvalda gårdar. Köttet kommer från frigående kor och uppfyller KRAV-märkningens stringenta regelverk. Nötköttet från Gröna gårdar är bland det bästa som går att få tag på i Sverige, både för smaklökarna och det rena samvetet. 

Gröna Gårdar Logga